Masters SM i Munktellbadet i Eskilstuna är nu över. Växjö skickade till slut en lite trupp med 10st simmare.

Christine Elingfors D50-54
Coach Ryan H40-44
Pär Gustavsson H35-39
Martin Harlenbäck H30-34

Många bra lopp i Eskilstuna, några pers och några lite långsammare tider, men jag tror alla vår nöjda med sin egna prestation.

Precis som det har varit de siste år är vi en klubb som kämpa tillsammans och alla som simmade bidrag till var placering i klubbstrid.  Vöss hamnade på en 14 plats enl Mästerskapssidan, men jag tror poäng från gren 34 saknas och vi kan ev få en andra slut placering.  Oavseet poäng från gren 34 vann gjorde SK Neptun!

Under de fyra tävlings pass tog Vöss simmare 7st guld, 8st silver och 6st brons samt många topp 6 placering.

Några highlights från helgen:

• Herrlag 160-199 lyckades med 0.06s totallt  ta silver i både 4x50m frisim (0.04s) och 4x50m medley (0.02s).
  • Pär Gustafsson gjorde sin SM debut i år och lyckades att slå pers på 100 fri med en tid av 59.34 och sedan följde upp detta med en 25.88 i medley lag!
  • Martin Hallon Harlenbäck har flytta "hem" igen  och var också med vår SM trupp.

Nästa år gå SM i Jönköping den 23-25 mars och jag hoppas vi ser flera 70 & 80 talister, även 90 talister är välkommen till samt ännu mer 50 och 60 talister